Najaarsactiviteit geschrapt
16 oktober 2019
|
Algemeen

 

 

Wij zijn als activiteitencommissie helaas genoodzaakt om ons najaarsactiviteit te schrappen. Daar waar wij als commissie al een klein jaar bezig zijn samen met Vitesse voor het organiseren van een clinic in de herfstvakantie konden beide partijen geen geschikte datum vinden, ook hebben beide partijen gekeken naar eventuele andere mogelijkheden en daar was op korte termijn ook geen mogelijkheden op de langere termijn verwachten we uiteindelijk op een positief resultaat. Maar nu we zo kort voor de najaarsvakantie zitten zien wij een te korte periode om alsnog een activiteit te gaan organiseren en daarbij zitten we ook al snel op het volgende te organiseren activiteit. Dat uiteindelijk heeft ons besloten om als activiteitencommissie de najaarsactiviteit te schrappen.
Wij hopen op al jullie begrip bij deze vervelende situatie en wij als activiteitencommissie zullen ook onze leer trekken uit deze situatie.
De activiteitencommissie.

Wij zijn als activiteitencommissie helaas genoodzaakt om ons najaarsactiviteit te schrappen. Daar waar wij als commissie al een klein jaar bezig zijn samen met Vitesse voor het organiseren van een clinic in de herfstvakantie konden beide partijen geen geschikte datum vinden, ook hebben beide partijen gekeken naar eventuele andere mogelijkheden en daar was op korte termijn ook geen mogelijkheid, op de langere termijn verwachten we uiteindelijk op een positief resultaat.

 

Maar nu we zo kort voor de najaarsvakantie zitten zien wij een te korte periode om alsnog een activiteit te gaan organiseren en daarbij zitten we ook al snel op het volgende te organiseren activiteit. Dat heeft ons uiteindelijk doen besluiten om als activiteitencommissie de najaarsactiviteit te schrappen.

 

Wij hopen op al jullie begrip bij deze vervelende situatie en wij als activiteitencommissie zullen ook onze leer trekken uit deze situatie.


De activiteitencommissie.

Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer B.V.
Van Zon Arbeidsbemiddeling B.V.
Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V
Rabobank
1 Hatto Heim 8 - 19
2 VIOS V. 8 - 16
3 Zwolsche Boys 8 - 16
4 Rouveen SC 8 - 14
5 BAS 8 - 13
6 DSV '61 8 - 13
7 Hattem 8 - 13
8 Swift'64 8 - 11
9 HTC 8 - 10
10 ESC 8 - 9
11 Elspeet 8 - 8
12 Oene 8 - 7
13 Olympia'28 8 - 7
14 Hulshorst 8 - 4