24 augustus 2019

DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Van Norel Vlees

 

Van Norel Vlees is geen directe winkel, wel kunt u op bestelling vlees bij de slagerij afhalen. Dit kan telefonisch of per email. De producten worden dan, in overleg met u, thuis bezorgd of afgehaald.

 

Omdat zij elke week met vers vlees werken, bezorgen ze het verse vlees vanaf Woensdag. Indien u het liever diepgevroren heeft, is de mogelijkheid er om het eerder in de week te bezorgen.

 

De slagerij is op 1 maart 1987 gestart door Gerrit van Norel in een kleine vestiging te Doornspijk. Al snel groeide deze uit zijn jas, daarom zijn ze in 1991 verhuisd naar een grotere locatie in Oldebroek. Deze locatie is in 2006 geheel gemoderniseerd en uitgebreid met een overdekte standplaats voor het slachtvee en een overdekte ontsmettingsplaats voor de aanhangers.

U bent bij ze op het juiste adres voor huisslachtingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Het uitsnijden gaat geheel naar uw wens.


Voor de directe verkoop komen ze met hun winkelwagen met vers vlees, kant-en-klaar producten, diverse worstsoorten en vleeswaren bij u aan de deur.

 

Ook voor een barbecue feest kunt u zeker bij ze terecht!

U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende vleessoorten. En om alles compleet te maken bieden zij ook de mogelijkheid om heerlijke salades met stokbrood, kruidenboter en sauzen te leveren. 
Vraag voor grote feesten naar de uitgebreide BBQ wagen.

 

Daarnaast kunt u bij ze terecht voor koude en warme buffetten voor feesten en partijen. Bij grote buffetten werken ze samen met Pim Kleinrensink, Chefkok en eigenaar van restaurant Amuse in 't Harde.

Door de combinatie van ze als ambachtelijke slager, met de kennis van een goed stukje vlees, en de ervaring van het bereiden van de fijnste gerechten door de chefkok, bent u verzekerd van een geslaagd buffet. 

 

Ook overheerlijke relatie geschenken, kunnen zij voor u klaarmaken.

 

Contact gegevens:

Van Norel Vlees

Bovenheigraaf 20A

8096 PK Oldebroek

Telefoon: 0525 - 632 308

Email: info@vannorelvlees.nl 

www.vannorelvlees.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:             07:30 tot 17:00 
Zaterdag:                              07.30 tot 13.00
Zondag:                                gesloten

 

 


 

 

 

16 augustus 2019

Restaurant en Partycentrum De Haas nieuwe bordsponsor


Wanneer u iets te vieren heeft, is uw feest in goede handen bij Restaurant & Partycentrum De Haas. Al meer dan 50 jaar een begrip in Elburg en omstreken!

Lekker uit eten en al je feesten & partijen!

Zij zijn een echt familiebedrijf! Al meer dan 50 jaar staat de Familie Vos dag en nacht aan het roer om de vele feesten en partijen te verzorgen. Kwaliteit staat bij ze hoog in het vaandel. Daarom werken zij al jaren alleen met lokale toeleveranciers, met passie voor hun product.

 

Restaurant De Haas is de ideale gelegenheid voor jong en oud om lekker uit eten te gaan, te borrelen in het grand café of restaurant. Of om een terrasje te pakken. Ook zijn er volop mogelijkheden voor het vieren van allerlei feesten in één van de zes feestzalen.

U kunt zorgeloos genieten van uw feest, terwijl hun personeel u en uw gasten in de watten legt.

 

Omdat elk feest uniek is, worden arrangementen op maat gemaakt naar uw wensen en budget. Zij nemen ruim de tijd om dit samen met u te realiseren. De combinatie van hun service, kwaliteit en de unieke locatie maakt uw feest tot een ongekend succes!

Het moet goed georganiseerd worden en een dag zijn waar u lang met plezier op kunt terugkijken. Daarbij wilt u graag dat uw gasten er nog jaren over praten!

 

Het veelzijdige grand café van Elburg, van een kop koffie tot lekker uit eten

In het grand café bij restaurant De Haas is het heerlijk informeel verblijven. Bijvoorbeeld voor een kop koffie met iets lekkers erbij. Een uitgebreide lunch? Lekker borrelen op het terras? Of voor lekker Hollands dineren van de dinerkaart.

Aan de voorzijde is een heerlijk terras met uitzicht op de hoofdstraat van Elburg. Lekker onspannen in één van de loungebanken. Alle terrasstoelen zijn voorzien van relaxe terraskussens. Op het terras kun je lekker borrelen, lunchen en dineren (plate service). Terrasverwarming is aanwezig.

 

Het grand café heeft een centrale bar met wel 10 speciaal bier taps! Het speciaalbierencafé van Elburg! Maar ook voor een lekkere cocktail, frisdrankje of wijntje is het heerlijk toeven aan de bar. 

 

Restaurant De Haas heeft een uitgebreide lunchkaart met heel veel belegde broodjes, uitsmijters, salades en andere lunchgerechten.

Uit de dinerkaart kan een eigen dinermenu worden samengesteld. De kaart heeft tal van voorgerechten, hoofdgerechten end desserts. Een uitgebreide keus voor iedereen. 

 

Contactgegevens:

Jufferenstraat 21

8081 CP ELBURG 

T: 0525-681737

E: info@restaurantdehaas.nl

www.restaurantdehaas.nl

 

 


 

16 augustus 2019

DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor ABC Fitness

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

 

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft ABC Fitness in Elburg voor jou dé oplossing!
Als één van de eerste centra hebben zij géén 8 maar 12 eGym toestellen welke ze in combinatie met het Fle-xx concept aanbieden. Resultaat... minder rugklachten, méér spierkracht, leniger & een betere houding.

Daarnaast krijgt iedereen bij ABC na de 1e periode de keuze om GRATIS met eGym PREMIUM te trainen. Met premium haal je nóg beter je doelen en train je op de best mogelijke manier. Egym Premium is als het ware je eigen Personal Trainer.

 

Sport bij ABC Fitness vanwege:

* Sporten met 100% resultaatgarantie

* eGym...Méér resultaat in minder tijd! 

* Fitness planning met een visie.

* Specialist in (plaatselijk) afslanken

* Zowel fitness als professionele groepslessen

* Géén resultaat bij eGym? Geld terug!

* Zeer ruime openingstijden

* Top klimaatbeheersing in de trainingsruimtes

* Gratis koffie/thee/sportwater

* Gezelllige sfeer

 

Bij Aqua & Beweging Centrum ABC ervaar je fitness op de best mogelijke manier. Sport met MyFitPlan én eGym + Fle-xx met resultaatgarantie, doe mee met groepslessen, virtuele lessen, bootcamp of met de aquarobics.

ABC is tevens dé afslankspecialist. Ook is er ouder-kind zwemmen en zwemles voor de kinderen voor het Easyswim zwemdiploma.

 

Openingstijden:

Maandag       08:45-22:00

Dinsdag        09:00-22:00

Woensdag     08:00-22:00

Donderdag    09:00-22:00

Vrijdag          08:00-20:00

Zaterdag       07:45-17:00

Zondag          Gesloten

 

Contactgegevens:

ABC Fitness

Havenkade 5a 8081 GP Elburg

0525-680102

info@abc-fitness.nl

www.abc-fitness.nl

 

 


 

5 augustus 2019

DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor  Alusafe Elburg

 

Werkzaamheden op daken behoren tot de meest gevaarlijke activiteiten in de bouwsector. Zorg daarom dat u veilig werkt.

Alusafe maakt producten op maat die voldoen aan de huidige wet- en regelgeving,
ze zijn leverancier van LUX-top valbeveiliging en voeren jaarlijkse controles uit.

 

Een oplossing begint bij een goed advies.

Door een jarenlange ervaring, kunnen zij u goed adviseren op het gebied van:

* Persoonlijke Bescherming Middelen

* Permanente veiligheidsmaterialen

* Risico Inventarisatie en Evaluatie rapporten voor gebouwen en objecten met als basis de Arbo wetgeving.

 

Ze zijn gespecialiseerd in:

* Gevelonderhouds-installaties

* Bordessen en werkbruggen.

* Valbeveiliging

* Aluminium gevelladders

* Produceren en monteren van diverse uitvoeringen. Van verrijdbaar over een railtraject tot aan de gevel van uw gebouw.

* Hekwerk

* Kooi- en vluchtladders

* Aluminium kooiladders en vluchtladders met of zonder kooi, ze zijn op elke gewenste lengte leverbaar.

* Rustbordessen.

 

Wet- en regelgeving

Zij geven adviezen voor de veilige toegang tot gebouwen en objecten waaronder het gebruik van permanente vlucht – en kooiladders, permanente glazenwasladder, glazenwasbruggen en werkbordessen.
De leidraad voor de adviezen is de bestaande wet- en regelgeving en de Europese normen, waarbij tevens gekeken wordt naar beschikbare budgetten.

 

Keuringen

Ook keuringen vinden plaats op basis van de bestaande wet- en regelgeving  inclusief de Europese normen. Als u een specifieke vraag heeft over een product of wet- en regelgeving adviseren zij u vrijblijvend.
Tevens kunnen ze de verplichte jaarlijkse keuringen verzorgen van uw veiligheidsmateriaal, draagbaar klimmateriaal en permanente installaties.

 

Contactgegevens:

 Alusafe v.o.f.

J.P.Broekhovenstraat 12 B

8081 HC Elburg

Tel.: 0525-683131   Mob.: 06-13820738

E-mailadres:info@alusafe.nl

www.alusafe.nl

 

 


 

3 augustus 2019

DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor  Ten Cate Wonen en Slapen

 

Laat je verrassen, adviseren en inspireren bij Ten Cate Wonen & Slapen in ’t Harde.

 

Je vindt bij Ten Cate Wonen & Slapen al meer dan 50 jaar een uitgebreide collectie.

 

Ze zijn dé interieurspecialist en je kunt bij ze terecht voor alles op het gebied van onder andere raamdecoratie, vloeren, gordijnen en meubelen.

 


De producten worden altijd op maat gemaakt en daarbij helpen ze je graag om ze thuis te monteren of te leggen. Hun eigen stoffeerders hebben jarenlange ervaring in het inrichten van jouw droomhuis.
Alles geleverd en gelegd door hun eigen deskundige stoffeerders.

 

Ten Cate Wonen & Slapen… Tijd  voor Thuis!

 

Interieuradvies aan huis, hulp nodig?
Ten Cate Wonen en Slapen geeft interieuradvies bij jou thuis! Makkelijker kan niet!
Ze kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer ze zien hoe jij woont. Weet je even niet wat je met je inrichting aan moet en wil je hulp van een stylist of specialist, vraag dan direct je advies aan!

 

Zij nemen dan contact met je op om een afspraak bij jou thuis te maken.
Wil je je eerst alleen nog oriënteren en niet direct iets aanschaffen, dan kan het zijn dat zij je een kleine vergoeding vragen voor het maatwerk advies.
Wanneer je besluit om ook iets te kopen bij ze, dan is het advies helemaal gratis!

 

Ook op het gebied van slapen kun je bij ze terecht voor een complete slaapkamer inrichting, van bedden en boxsprings tot matrassen, bodems en kasten.

 

Kenmerken van Ten Cate Wonen & Slapen:

* Betaalbare kwaliteitsmeubelen

* Geen aanbetaling vereist

* Eigen Stoffeerders

* Eigen bezorgdienst

 

Ten Cate Wonen & Slapen een winkel waar jij als klant met plezier koopt, met een goed gevoel de winkel verlaat en met nog meer plezier weer terugkomt.

 

 

Contact:

 

Koekoeksweg 8

8084 GM  ’t Harde

0525 – 651563

info@tencatewonenenslapen.nl

www.tencatewonenenslapen.nl

 

 


 

31 juli 2019

Ook Immeker Keukens Nunspeet nieuwe bordsponsor

 

Immeker Keukens voor elk budget !!!

 

Immeker keukens variëren van modern trendy tot romantisch, landelijk en worden in Duitsland bij de grootste keukenzaak met 60 jaar ervaring gemaakt.

Mocht u alleen een nieuw werkblad willen of frontjes?

Ook voor uw renovatie aan uw keuken bent aan het juiste adres.

Belt u gerust om te horen wat ze voor u kunnen betekenen.

 

Na de eerste kennismaking waar de wensen worden besproken gaan ze voor u aan het werk om een tekening en een offerte te maken.

Dit alles is geheel vrijblijvend, en hiervoor worden dan ook geen kosten berekend. 

Tijdens een vervolgafspraak kunnen er altijd nog wijzigingen aangebracht worden, zodat u als de tekening klaar is met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

 

Met betrekking tot de apparatuur zijn alle merken leverbaar. 

Van de landelijke ovens van Stoves tot de meer strakkere vormen van Bosch en Pelgrim.

 

Immeker Keukens beschikt over een eigen showroom, waar u naar hartenlust inspiratie kunt opdoen voor de keuken van uw dromen.

 

In de showroom vindt u verschillende keukenopstellingen.

 

* klassieke keukens

* moderne keukens

* landelijke keukens

 

Gaat u gerust eens bij Immeker Keukens binnen en vraag ook eens naar de showroom modellen, deze gaan vaak zeer scherp geprijsd de deur uit.

 

De koffie staat altijd voor u klaar.

 

Contactgegevens:

 

Industrieweg 10A

8071 CT Nunspeet

0341 217147

www.immekerkeukens.nl

 

 


 

29 juli 2019

Geniet van Fietsen nieuwe bordsponsor

Geniet van Fietsen is sinds 1 maart 2010 gevestigd aan het Zwolswegje 80 in Nunspeet.

Eigenaar, Ronald van Rumpt is geboren en getogen in Den Haag.

Sinds zijn dertiende jaar werkt hij al tussen de fietsen en heeft hij passie voor dit vak.

De laatste jaren in Den Haag werkte hij  als manager bij Hans Struijk Fietsen.

Samen met zijn gezin zocht hij naar een mogelijkheid om in een mooie en rustiger omgeving te wonen en te werken.

Die mogelijkheid deed zich voor in 2010! Hij startte zijn eigen zaak, Geniet van Fietsen!

 

Inmiddels mogen ze zeggen dat ze door hun service, klantgerichtheid en enthousiasme een stevige positie in Nunspeet hebben ingenomen.

In 2012 zijn zij als tweede geëindigd in de landelijke strijd om de Tweewielerwinkel van het jaar! Een mooie erkenning voor de ingeslagen weg!

Door de jaren heen hebben ze de winkel steeds naar een hoger plan getild en zijn nu na de laatste en grootste make-over van winkel en werkplaats klaar voor de toekomst....!

 

Een specialisatie is de verkoop van en onderhoud aan elektrische fietsen, stads- en toerfietsen en zij hebben de grootste collectie kinderfietsen staan op een eigen kinderafdeling met testbaan!

 

Kortom, weet u/je welkom in de winkel en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren over een nieuwe fiets, een reparatie of de aankoop van accessoires.

 

Is uw fiets aan reparatie of onderhoud toe?

Ze repareren praktisch alle merken fietsen.

In de moderne Service & Techniek afdeling werken ze met gekwalificeerde monteurs en de beste gereedschappen om uw fiets vakkundig te herstellen.

Een reparatie is bijna altijd dezelfde dag weer klaar. Mocht u niet zonder uw fiets kunnen, dan hebben ze een gratis leenfiets voor u klaar staan!
Als u bij een reparatie uw 06-nummer opgeeft, dan sturen ze u een sms zodra de fiets weer klaar staat. Tevens weet u dan gelijk wat de kosten zijn.

 

Kunt u uw fiets niet brengen? Geen probleem!
Met de speciale Servicebus halen ze hem in de regio Nunspeet gratis bij u thuis of op het werk op.
Buiten de regio rekenen zij een geringe vergoeding.

Contactgegevens:

 

Geniet van Fietsen

Zwolsewegje 80

8071 RZ Nunspeet

Telefoon: (0341) 25 24 59

Email: info@genietvanfietsen.nl

www.genietvanfietsen.nl

 

 


 

27 juli 2019

DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor  Tuinplant.nl

 

Bij de tuinplantenwinkels in Uddel en Nunspeet kunt u volop inspiratie en ideeën opdoen voor uw tuin!

Tuinplant.nl is ontstaan vanuit een eigen kwekerij en heeft een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten.

Denk aan haagplanten, vaste planten, heesters, bomen, coniferen, rhododendrons, exclusieve planten, exotische planten en perkplanten.

In alle soorten en maten! 

 

Daarnaast verkopen ze ook grond, meststoffen en boompalen.

Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Met ruim 10.000 m2 winkelplezier op de verkooppunten vindt u duizenden soorten tuinplanten en bomen.

Koffie, thee of warme chocomel staan voor u klaar.  

 

Of u nou langs gaat in de winkel online of in Uddel of Nunspeet, met de jarenlange ervaring staan ze graag voor u klaar en hopen dat u zich bij ons op uw gemak voelt.

 

Het jonge, enthousiaste team helpt u graag. Wat zij het liefst willen is dat u de planten vindt die u zoekt en die bij u passen. En van goede kwaliteit, waar u nog lang van kunt genieten!

 
Een goede service staat hoog in het vaandel en eerlijkheid vinden ze daarbij het belangrijkst. Lukt het ze niet voor de genoemde tijd te bezorgen, dan laten ze dat weten.

No-nonsense en daadkracht!

 

Met hun nuchtere mentaliteit houden ze van de handen uit de mouwen en aan het werk.

Zo kunnen ze goed en snel uw order afhandelen.


Ook bieden ze vakkundige beplantingsplannen en tuinontwerpen aan.

Waarbij één van hun plantenkenners met u samen kijkt naar een plan op maat die past bij uw tuin én bij u.  

Ook aanleggen is mogelijk in overleg. Maar ook als u daar niet voor kiest, kunt u altijd bij ze terecht voor tips en advies.  

 

Contact:

Meervelderweg 95

3888 NJ Uddel

Email: info@tuinplant.nl

www.tuinplant.nl 

 

 


 

22 juli 2019


Jumbo Nunspeet nieuwe bordsponsor

 

DSV’61 verwelkomt Jumbo Nunspeet als nieuwe reclamebordsponsor. 

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Jeffrey Schreurs aan sponsorcommissielid Roy Krooneman.

Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

 

Alles draait om 100% tevreden klanten

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen ze hun uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dat doen ze niet alleen, maar samen met al hum medewerkers en partijen waarmee ze samenwerken. Daarbij blijven ze aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want ze willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

 

Jumbo bestaat al meer dan 90 jaar en is nu het tweede supermarktbedrijf van Nederland. De klant profiteert bij Jumbo dagelijks van een aantal zekerheden.

 

1. Euro's goedkoper

2. Service met ’n glimlach

3. Voor ál uw boodschappen

4. Vers is ook écht vers

5. Vlot winkelen

6. Niet tevreden? Geld terug

7. Uw wensen staan centraal

 

Ontdek het gemak van Online bestellen

-       ook online de laagste prijsgarantie

-       het grootste online supermarktassortiment

-       persoonlijke service vanuit jou winkel

-       bestel waar en wanneer je maar wilt

 

Lekker makkelijk: laat je boodschappen thuisbezorgen

 

Met boodschappen sjouwen? Dat hoeft nu niet meer

 

Het is heel makkelijk! Als jij online boodschappen bestelt bij Jumbo en deze thuis laat bezorgen, zijn er veel voordelen voor jou. Je bestelt de boodschappen waar en wanneer je maar wilt. En bij Jumbo kan je producten blijven toevoegen, zodat je niets vergeet, totdat ze jouw order netjes inpakken, zoals je het zelf zou doen.Al die wekelijkse, zware boodschappen worden 6 dagen per week bezorgd tot in de keuken. Je hoeft alleen maar de deur open te doen en met pin te betalen. Zo simpel kan het dus zijn. Zo heb jij meer tijd over voor jezelf. Natuurlijk heb je ook online het grootste supermarkt assortiment tegen de laagste prijs.

 

Adres:                        Industrieweg 15, 8071 CS Nunspeet

Openingstijden:           Maandag t/m Zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur

Telefoon:                    0341 261 594

 

www.jumbo.com/winkels/jumbo-nunspeet-industrieweg

 

 


 

18 juli 2019

Keukenspecialist Elburg nieuwe bordsponsor


DSV’61 verwelkomt Keukenspecialist Elburg als nieuwe reclamebordsponsor. 

 

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Bertus Immeker aan sponsorcommissielid Hans Bos. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bosje bloemen.

 

KEUKENSPECIALIST ELBURG ALLES VOOR JOUW DROOMKEUKEN !!!

 

Wil je transparantie over je droomkeuken? Dan ben je bij Keukenspecialist Elburg aan het juiste adres!


De keukenspecialisten van Keukenspecialist Elburg geven direct transparantie over keukenmogelijkheden en keukenprijzen. 
Keukenspecialist Elburg

* Geeft je graag advies
* Geeft je optimale service
* Geeft je optimale garantie
* Leveren uitstekende kwaliteit

 

Laat u inspireren door de Belevingsgids!

Bent u in de oriënterende fase voor het aanschaffen van een nieuwe keuken?

Of wilt u inspiratie op doen om uw huidige keuken een opfrisser te geven?

Download dan de Belevingsgids van de Keukenspecialist!

In de Belevingsgids geven zij tips, trends en praktische informatie over keukens. Maar bovenal draait het om keukenbeleving!

 

JOUW KEUKENIDEEËN IN 3D ?

Heb je al een beeld van jouw droomkeuken? Dan kun je met de 3D-Tool testen hoe jouw idee in werkelijk eruit komt te zien. Zo zet je direct jouw keukenideeën om in beeld en kun je bekijken of alles ook zo past. 
Het mooiste is je kan eindeloos variëren en al jouw ideeën uitproberen!
Plan een afspraak in met de adviseurs en loop samen het ontwerp door. 
Het gebruik van de 3D ontwerp is de ideale voorbereiding voor jouw persoonlijke droomkeuken.

 

Laat je inspireren op de website van Keukenspecialist Elburg, of ga langs in de keukenshowroom in Elburg!

Openingstijden:

Ma                  13.00 - 17.30 uur

Di t/m Do         9.30 - 17.30 uur

Vr                    9.30 - 20.30 uur

Za                    9.30 - 16.00 uur

 

Contactgegevens:

Westerlengte 5

8081 PZ Elburg

0525 745 059

info@keukenspecialistelburg.nl

www.keukenspecialistelburg.nl

 

 


 

16 juli 2019

Nieuwe Bordsponsor: FriX CrossFysiotherapie Elburg


DSV’61 verwelkomt FriX CrossFysiotherapie Elburg als nieuwe reclamebordsponsor. Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Laurens Frik aan sponsorcommissielid Roy Krooneman. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

 

Bij FriX CrossFysiotherapie wordt gestreefd naar een optimaal herstel van uw klachten. Het doel van de behandeling is de balans tussen belasting en belastbaarheid te herstellen.

Ze zijn gespecialiseerd in:

* FrixMonitor

* FrixVitaal

* Groepstraining

* Oefengroepen

* Medical taping

 

Door middel van deep tissue massage en/of Active Release Technique behandeling, eventueel gevolgd door een ijspakking en specifieke (herstel)training wordt de belastbaarheid verhoogd. 
Hierdoor wordt het functioneren van gewrichten en spieren hersteld na opgelopen blessures. Naast de (intensieve) behandelingen is er de mogelijkheid om onder begeleiding verder te werken aan uw herstel in de twee ruime trainingsloodsen.

 

Maar FriX biedt meer! 
Zo begeleiden ze mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten (FrixVitaal) en beschikken ze over Bewegingswetenschappers voor het testen en meten van individu of teams (FrixMonitor). 

 

Tevens kunt u ze benaderen voor groep/team gerelateerde training, zoals kracht- of conditietraining.

 

Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om de spieren in hun functie te ondersteunen. Het ondersteunt de spieren zonder daarbij de beweging te beperken. De achterliggende gedachte hierbij is dat spieren niet alleen invloed hebben op de bewegingen van het lichaam maar bijvoorbeeld ook op de bloedsomloop, het lymfestelsel en de lichaamstemperatuur. Medical tape kan zorgen voor een directe vermindering van de druk, afname van de pijn en behoud van de bewegingsvrijheid. In principe zijn veel klachten te behandelen met medical tape. Met name bij spierblessures, het corrigeren van de houding, hooikoorts en het ondersteunen van de gewrichten kan medical tape een goede uitkomst bieden!

 

U kunt ze vinden aan de Industriestraat 18A–B in Elburg.

 

Openingstijden praktijk   

ma  t/m do     07:30–22:00
vrij                 08:00–19.00
zaterdag         08:00–12:30
zondag          Gesloten

Telefoon: 06 135 11 950               

www.frixfysio.nl

 

 


11 juli 2019

Bordsponsor  Hoffmann keuring en onderhoud

 

DSV’61 verwelkomt Hoffmann Keuringen en onderhoud uit Doornspijk als nieuwe reclamebordsponsor. Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Robert en Astrid Hoffmann aan sponsorcommissielid Roy Krooneman. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bosje bloemen.

 

Hoffmann Keuring en Onderhoud kan en wil u graag uitgebreid adviseren op veiligheidsgebied.

Robert Hoffmann is geregistreerd veiligheidskundige bij de NVVK en heeft zijn opleiding succesvol afgerond bij TNO.

Veiligheid boven alles!

 

De ARBO wet schrijft voor dat de werkgever voor een veilige werkomgeving dient te zorgen.


Hoffmann Keuring en Onderhoud zorgt ervoor dat dit bij uw bedrijf het geval is!


Hiervoor bieden zij de volgende diensten aan:

 

* keuren van elektrisch gereedschap en machines


* montage, controle en (groot) onderhoud van noodverlichtingsinstallaties


* controle ehbo-koffers


* keuren draagbaar klimmateriaal


* uitvoeren RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie)

 

Contactgegevens:

 

 Hoffmann Keuring en Onderhoud

Doornenkamp 23

8085 PT Doornspijk

Tel: 0525-685829

Mobiel: 06 519 08 610

Email: info@gereedschapskeuringen.nl

www.gereedschapskeuringen.nl

 

 


 

6 juli 2019

Van Groningen Nunspeet nieuwe bordsponsor

 

De beste prijs voor uw oude metalen

Kenmerken:

 

* Inkoop van oud ijzer en metalen

 

* Container service

 

* Directe betaling contant of op de bank

 

* Voor bedrijf en particulier.

 

Voor constructiesloop beschikken ze over mobiele kranen met bak, sorteergrijpers, poliepgrijpers en schrootscharen. Hiermee is het mogelijk om in opdracht van een sloopbedrijf gebouwen en constructies te slopen. 
Het is mogelijk een totaal pakket aan te bieden, hierbij worden de sloopkosten (snijden, kranen, bobcat, het laden en transporteren) verrekend met de opbrengst van het vrijkomende ijzer en metalen.

 

Het containerpark bestaat uit 250 containers variërend van 1 m³ tot 40 m³ welke zij door het gehele land plaatsen. De containers zijn uitgerust met een haak-, ketting- en kabelsysteem. Op afroep worden deze gewisseld.

U kunt 24 uur per dag bij ze terecht voor het plaatsen van containers bij calamiteiten.

 

Van GroningenNunspeet geeft u de hoogste prijs voor al uw ijzer en metaal, afgehaald of gebracht. Na inkoop wordt het materiaal, indien nodig, bewerkt en gesorteerd in diverse kwaliteiten. Deze secundaire grondstoffen vinden hun weg naar de nationale en internationale staalfabrieken.

 

Bezoekadres:           Industrieweg 65  8071 CS  Nunspeet

Openingstijden:       Ma t/m Vr  van 07.00 tot 17.00 uur
                              Zaterdag   van 07.00 tot 12.00 uur

Telefoon:                 0341-820991 of 06-11904476

Email:                        info@vangroningennunspeetbv.nl

 

 


 

1 juli 2019

 

Henk v/d Bosch Transport nieuwe bordsponsor

 

Ook Henk v/d Bosch Transport uit Doornspijk is bordsponsor bij DSV'61 geworden.

 

 


 

22 juni 2019

Ook H.J.Polinder b.v. nieuwe bordsponsor.

 

H.J. Polinder BV is uw partner op het gebied van staal.  Sierhekwerk, plaatwerk of draai- en freeswerk kunnen zij voor u verzorgen.

 

Projecten worden grotendeels in eigen beheer uitgevoerd. 
Daarvoor hebben ze een uitgebreid en modern machinepark tot hun beschikking, zodat ze u de constructies kunnen leveren die u nodig heeft. 
Ze denken met u mee en hanteren planningen die passen binnen uw bedrijfsvoering.

 

Voor complete bouw van uw bedrijfshal of veestal kunt u bij Polinder b.v. terecht.
Ook voor allerhande, op maat gemaakte, laswerkzaamheden is dit het juiste adres.

 

Bovendien is er nog een ijzerwarenwinkel waarin diverse produkten worden verkocht op het gebied van:

 

*Elektrisch gereedschap 

*Luchttechniek                 

*Lastechniek                    

*Waterpompen                  

*Handgereedschap            

*Conserveringsmiddelen    

*Veiligheid                         

*Hijsmiddelen                     

*IJzerwaren   

 

Polinder b.v. heeft een ruilsysteem voor gasflessen. U koopt 1x een gasfles, daarna kunt u de fles omruilen en betaald u alleen de vulling, inclusief keuring van de fles, enz.

 

Ook voor reparatie en keuring van de apparaten volgens NEN 3140 bent u bij 
Polinder b.v. aan het juiste adres.

 

Contactgegevens

Oosteinderweg 116
8072 PD Nunspeet
telefoon (0341) 26 11 96
www.hjpolinderbv.nl

 

 


20 juni 2019

Bouwbedrijf W van Boven nieuwe bordsponsor

 

Bouwbedrijf W van Boven is opgericht in 1991 en daarmee hebben zij dus al meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector.

Ze vinden het belangrijk deze ervaring toe te passen in ieder aspect van uw woning of pand. Naast veel particuliere klanten hebben zij ook zakelijke opdrachtgevers om dromen om te zetten in realiteit.

 

Om uw wensen om te kunnen zetten, hebben ze uw input nodig. Daarvoor gaan ze met u om de tafel en kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

 

U kunt bij Bouwbedrijf W van Boven terecht voor:

 

*Nieuwbouw


*Verbouw & Uitbouw


*Dakkapellen & Dakramen


*Renovatie & Verduurzamen


*Maatwerk

 

Zij kunnen voor u het complete pakket verzorgen van ontwerp tot constructieberekening en van bouwaanvraag tot oplevering. 

Het gehele proces wordt met u meegedacht om het zo goed en praktisch mogelijk te laten verlopen.

 

Woningen met alle moderne comfort, met opvallend veel ruimte en met behoud van de vaak fraaie authentieke details.

Juist in dit soort projecten komt de liefde voor het vak tot uiting.

 

Iedere klant is anders en dus zorgen ze ook iedere keer weer voor een uniek project.

 

Contactgegevens:

Oostendorperstraatweg 92

8097 PN Oosterwolde

0525-621382

info@bouwbedrijfvanboven.nl

www.bouwbedrijfvanboven.nl

 

 


 

15 juni 2019

Beekhuizen Hoekerd nieuwe bordsponsor

 

Beekhuizen Hoekerd is al 50-jaar lang de vakzaak voor al uw hout, bouwmaterialen, plaat-materialen en bouwstoffen. 
Ook hebben zij een ruim aanbod tuinhout, gaas en sierbestrating voor buiten.

 

Voor in de woning kunt u bij ze terecht voor wand- en vloertegels, binnen- en buiten deuren, ijzerwaren, installatie en afvoermaterialen maar ook voor een compleet programma materialen voor de bouw en verbouw.

Dit alles voor zowel de vakman als de doe-het-zelver.

 

Sinds de oprichting in 1966 heeft het bedrijf Beekhuizen-Hoekerd B.V. zich ontwikkeld van leverancier van sloophout en 2e hand bouwmaterialen, tot een hout- en bouwmaterialen handel met een breed assortiment hout- en plaatmaterialen, bouwproducten en bouwstoffen.

Daarnaast is er ook een ruim assortiment ijzerwaren, installatiemateriaal, gaas, tuinhout en sierbestrating.

 

Beekhuizen-Hoekerd B.V. is dan ook de ideale vakzaak voor de vakman 
en de Doe-Het-Zelfer.

 

 

Contact gegevens:

 

Elburgerweg 53A

8071 TA Nunspeet

0341 254334

info@beekhuizen-hoekerd.nl

www.beekhuizen-hoekerd.nl

 

 


 

13 juni 2019

Witteveen Schildersbedrijf nieuw bordsponsor


De vakschilders van schildersbedrijf Witteveen zijn specialisten op het gebied van klein en groot onderhoud, renovatie, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

 

Schildersbedrijf Witteveen is in 1977 opgericht door de heer W. Witteveen senior. Met zijn titel “Meesterschilder” op zak – die hij in 1976 behaalde aan de Nationale Schilderschool te Zwolle – maakte hij een succes van zijn schildersbedrijf.

In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een betrouwbare onderhoudspartner voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

In 2011 is de heer W. Witteveen junior toegetreden tot het schildersbedrijf van zijn vader. Hij rondde in 2000 zijn opleiding aan de Schilderschool af.

 

In de loop der jaren heeft schildersbedrijf Witteveen zich ontwikkeld tot een modern en innovatief onderhoudsbedrijf. Van vele monumentale panden van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers hebben zij het totaalonderhoud uitgevoerd.

De meeste disciplines voor het uitvoeren van het totaalonderhoud hebben zij zelf in huis of ze werken samen met vaste partners.

 

Het schildersbedrijf biedt gedegen en vakkundig schilderwerk en heeft in de loop der jaren een brede klantenkring opgebouwd.

De kracht van het bedrijf zit in de efficiëntie en flexibiliteit waarmee zij met hun projecten omgaan.

 

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kernwaarden van Witteveen Schildersbedrijf.
Zij geven advies, stellen een meerjaren-onderhoudsplan op en zorgen dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd.
Het uitgangspunt daarbij is het beste resultaat op te leveren.
Zo hoeft u op de lange termijn weinig onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren en bespaart u dus kosten.

 

Er wordt geïnvesteerd in nieuwe producten de kennis van de schilders up-to-date te houden door de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwlettend te volgen.

Hierdoor bieden ze u kwalitatief schilderwerk en geven we u eerlijk advies, gebaseerd op onze ervaringen en recente ontwikkelingen.

 

Contactgegevens:

Marconiweg 9-C

8071 RB Nunspeet

T: 0341-25 68 57

M: 06-29 188 546

E: info@schildersbedrijfwitteveen.nl

www.schildersbedrijfnunspeet.nl

 

 


 

                                                                       7 juni 2019

Schaftenaar Auto’s Wezep nieuwe bordsponsor

 

Zoek niet langer naar een jong gebruikte occasion!

 

Schaftenaar Auto’s biedt u een groot assortiment: sedans, hatchbacks,stationwagons, SUV’s en nog veel meer.

 

Nagenoeg alle merken, lage kilometerstanden, rijk uitgerust en een uitstekende service na aflevering: zij hebben de geschikte occasion voor u in huis.

U vindt ze direct aan de A28 bij Wezep.

Als BOVAG- en NAP-erkend autobedrijf bieden zij u betrouwbaarheid, kwaliteit en staan ze garant voor de kilometerstand van al de occasions.

 

Duizenden vierkante meters auto’s!
In de showroom en op het buitenterrein vindt u een rijk en gevarieerd aanbod occasions van nagenoeg alle merken.

Jonge voertuigen met lage kilometerstanden zijn hun specialiteit.

Van Alfa Romeo en Audi tot Volkswagen en Volvo én bovendien compleet uitgerust met bijvoorbeeld lederen bekleding, geïntegreerde navigatie of climate control.

Zo vindt u altijd een occasion die aan uw wensen en voorkeuren voldoet.
Het verkoopteam staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een passende en geschikte auto.

 

Door de jarenlange ervaring sturen zij u met een vertrouwd gevoel weer op weg.

Het gaat immers om een aankoop waar u nog jaren mee vooruit moet kunnen.

 

Schaftenaar Auto’s is uw adres voor al het onderhoud aan uw auto.

Zij zijn een universeel garagebedrijf en de gedreven medewerkers voeren in de moderne werkplaats al het onderhoud onder eigen dak uit.

Regelmatige bijscholing zorgt dat de werkplaatstechnici altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Auto’s lijken tegenwoordig immers steeds meer op computers en dat vraagt om de juiste kennis en gebruik van de juiste materialen.

 

Tevens is Schaftenaar Auto’s een erkend APK-keuringsstation en dragen zij ook zorg voor schadeafhandeling.

Wanneer u wilt, staat er een leenauto voor u klaar.

 

Contactgegevens

 Zuiderzeestraatweg 469

8091 CM Wezep

Tel.: +31 (0) 38 - 376 16 11

E-mail verkoop: verkoop@schaftenaar-autos.nl

 www.schaftenaar-autos.nl

 

 


 

4 juni 2019

Van Schijndel Infra Groep sponsort trainingspakken, polo’s en voetbaltassen aan DSV 2

 

Het 2e selectie elftal van DSV ’61 is voorzien van nieuwe trainingspakken, polo’s en voetbaltassen.

Deze mooie verzorgde sponsoring is mogelijk gemaakt door de Van Schijndel Infra Groep uit Rosmalen.

 

Contactgegevens:

Van Schijndel Infra Groep B.V.

Hofkesweg 6

5249 JW Rosmalen

T. 073-689 7538

E. info@vsig.nl

 

 


 

3 juni 2019

Perspectief Schilderwerken sponsort nieuwe polo’s aan Vrouwen 2 van DSV’61

 

DSV’61 mag een nieuwe sponsor verwelkomen, namelijk Perspectief Schilderwerken uit Luttenberg. Afgelopen maand heeft op sportpark De Haere de overhandiging van de polo’s plaatsgevonden. Als dank heeft eigenaar Ionut Vasilica een mooie bos bloemen in ontvangst mogen nemen. 


 Perspectief Schilderwerken levert al sinds 2008 goede kwaliteit in schilderwerkzaamheden. Hun motto is: kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. Uw schilderklus is bij Perspectief Schilderwerken daarom ook in goede handen.


De meeste schilderklussen die zij verrichten, vinden plaats in de provincies Gelderland en Ov
erijssel.

Het bedrijf is in het bezit van verscheidene certificaten, zoals ‘Werken op hoogte’ en ‘VCA’. 


Als schilderbedrijf werken zij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Het werk wordt professioneel uitgevoerd met kwalitatief goede producten. Hierdoor kan er jarenlange garantie worden gegeven op het geleverde werk. 


U kunt Perspectief Schilderwerken terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor bijkomende klussen in en rond het gebouw zoals behangen en de levering en montage van systeemplafonds en -wanden. 


DSV’61 wil Ionut Vascilica hartelijk danken voor vertrouwen en kijkt uit naar een mooie samenwerking. 


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met hen op voor een afspraak 

 

Website: https://perspectief-schilderwerken.nl 

E-mail: info@perspectief-schilderwerken.nl

Telefoon: 06 137 037 18

 

 


 

1 juni 2019

T.M.I. -Bosch nieuwe bordsponsor

 

T.M.I. -Bosch is er niet alleen voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. Kwaliteit en service; daar draait het om.

De vakkundige medewerkers staan voor elke klant klaar met een advies op maat.

En dat advies kost u niets; bij de speciaalzaak krijgt u dus meer voor hetzelfde geld!

 

Door het op peil houden van de diverse opleidingen heeft T.M.I. -Bosch vakkundige medewerkers die de tijd voor u nemen voor een goed advies en handige tips.

Zo krijgt u uit het brede assortiment precies de producten geadviseerd die in uw situatie de beste keus zijn.

Daarbij kunt u altijd rekenen op de beste prijzen!

 

Elke vakman en doe-het-zelver zal verbaasd zijn over het enorme assortiment.

Het bestaat onder meer uit:

(elektrische)gereedschappen, machines zowel hand- als stationaire machines,

bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kasten en producten voor klimaatbeheersing.

Daarnaast is er een ruime keuze in verf van het merk Wijzonol en kan dit gemengd worden op kleur.

De gloeilampen hebben plaats gemaakt voor ledlampen. Er is een zeer ruime keuze aanwezig, dimbaar en niet dimbaar.

 

De winkel heeft een zeer gevarieerd aantal producten op de plank die direct leverbaar zijn, een veel gebruikt gezegde is: als T.M.I. -bosch het niet heeft of kan krijgen hoef je niet verder te zoeken. 

Er zijn c.a. 17500 verschillende artikelen op voorraad.

 

Het belangrijkste deel van het werk is het installatie werk bij de particuliere klant of bedrijven, woningstichtingen en aannemers.

 

Contact:

 T.M.I. - Bosch

Industrieweg 5

8084 GS 'T HARDE

0525-651430

info@tmi-bosch.nl

www.tmibosch.enorm.nl

 

 


 

29 mei 2019

Bordsponsor  Autobedrijf Karzijn Doornspijk

 

Voor onderhoud, reparatie én  APK's aan uw auto bent u bij de
PCA dealer Karzijn aan het juiste adres!

Autobedrijf Karzijn is een gerenommeerde naam als het gaat om

kwaliteit en betaalbaarheid.

 

Hetzelfde geldt voor schade en reparatie. En dat allemaal tegen duidelijke prijzen.
Dus geen verrassingen, maar klare taal!

In de werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Karzijn aan het juiste adres.

Bekijk het online occasions aanbod of bezoek ze in Doornspijk.

Zij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij hun slogan: PCA: gewoon goed!

 

Autobedrijf Karzijn is aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Voor u als klant een extra zekerheid.

 

Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.

 

Autobedrijf Karzijn het juiste adres voor:

 

 

Contactgegevens:

Zuiderzeestraatweg W 91 
8085 AC
Doornspijk
0525-661215
info@karzijn.nl

www.karzijn.nl

 

 


 

23 mei 2019

Jacob Bonenberg fietsspecialist nieuwe bordsponsor

 

Jacob Bonenberg is dé fietsspecialist voor iedereen die veilig en plezierig wil rijden. Bij zijn aanpak staat aandacht voor úw wensen centraal.

Een nieuwe of goedkope tweedehands fiets kopen? Kom naar dé fietsenwinkel van Nunspeet: Jacob Bonenberg. 

In deze fietsenzaak vindt u een zeer uitgebreide collectie van uitsluitend eersteklas merken.
Omdat de fietswinkel van Bonenberg één van de grootste van Midden-Nederland is, hebben ze ook een breed aanbod in tweedehands elektrische fietsen en elektrische mountainbikes.

Aan de aflevering van uw fiets wordt veel tijd en aandacht besteed. 

Ze stellen de fiets nauwkeurig af, geven uitgebreid uitleg en instructie en nemen de tijd voor al uw vragen.

 

Ook na aflevering kunt u altijd bellen of binnenlopen met uw vragen en wensen. 

De monteurs in de werkplaats zijn goed opgeleid en zorgen voor vakkundig onderhoud en deskundige reparatie.

 

Contact

Fietsspecialist Jacob Bonenberg
Laan 16
8071JA  Nunspeet
jacobbonenberg@gmail.com
0341 - 258 520

www.fietsspecialistnunspeet.nl

 

 


 

21 mei 2019

Dickhof Rijwielen nieuwe bordsponsor

 

Dickhof Rijwielen is een servicegerichte fietsspeciaalzaak met vier vestigingen op de Noord-Veluwe.

De vestigingen zijn in Oosterwolde, Oldebroek, Wezep en 't Harde gevestigd.
Met een breed assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, kleding, onderdelen en accessoires is het hier goed toeven voor elke fietsliefhebber.
In de werkplaatsen kan je met een gerust hart rekenen op de beste service na aankoop van een fiets.
Dickhof repareert alle merken en type fietsen.

 

Van het repareren van lekke banden tot aan het opbouwen van complete fietsen geheel naar wens. Maar ook aanpassingen aan uw fiets naar aanleiding va

Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V
Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer B.V.
Van Zon Arbeidsbemiddeling B.V.
Rabobank
1 BAS 0 - 0
2 DSV '61 0 - 0
3 Elspeet 0 - 0
4 ESC 0 - 0
5 Hattem 0 - 0
6 Hatto Heim 0 - 0
7 HTC 0 - 0
8 Hulshorst 0 - 0
9 Oene 0 - 0
10 Olympia'28 0 - 0
11 Rouveen SC 0 - 0
12 Swift'64 0 - 0
13 VIOS V. 0 - 0
14 Zwolsche Boys 0 - 0